Mijn favorieten

Verkopen

U wilt u woning verkopen, wat nu? 
Maak eerst een afspraak met ons kantoor op telefoonnummer 076-5231515. Nadat wij uw woning hebben bekeken doen wij u vrijblijvend een aanbieding betreffende het door ons gehanteerde tarief en voorwaarden. Indien u hiermee akkoord gaat ontvangt u van ons "de opdracht tot bemiddeling bij verkoop". 

Aanleggen dossier en opnemen gegevens van uw woning
Als eerste wordt er een dossier van uw woning aangelegd, verstrekte gegevens gecontroleerd en ontbrekende aangevuld. Daarnaast worden de gegevens van uw woning opgenomen en foto's gemaakt voor onze digitale brochure. Tevens wordt via het NVM uitwisselingsysteem de gegevens van uw woning aan collega makelaars doorgegeven, zodat zij met eventuele kandidaten kunnen langskomen. 

Plaatsing op het internet en adverteren
De gegevens van uw woning worden o.a. op Funda en onze eigen site www.viawonen.nl geplaatst. Uiteraard wordt er op uw verzoek een tuin- of V-bord geplaatst. 

Wat wij nog meer voor u doen!
Geïnteresseerden kunnen bellen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Als er een bezichtiging wordt ingeplant zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen. Uiteraard nemen wij regelmatig contact met u op om u te informeren over de stand van zaken en als wij een bieding hebben ontvangen, wordt dit uitgebreid met u besproken en geven u advies over een eventueel tegenvoorstel. 

Als uw woning is verkocht
Nadat wij namens u overeenstemming hebben bereikt, wordt het koopakte opgemaakt en in concept ter inzage aan u toegezonden. Indien de koopakte door u akkoord is bevonden zullen wij deze persoonlijk door u en de koper laten ondertekenen. Eén getekende koopakte zal door ons kantoor naar de notaris worden gestuurd, zodat de transportakte opgemaakt kan worden en de juridische levering verder afgewikkeld kan worden.

Voor meer informatie kan je onderstaand formulier invullen of bellen naar 076-5231515. Naast een aantrekkelijke offerte ontvangt u tevens een gratis waardebepaling.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring