Mijn favorieten

Actie Proefverkopen 


Proefverkopen: 3 maanden gratis je huis verkopen 

Probeer Woonaccent Makelaars Breda kosteloos uit 

Een huis verkopen is een grote beslissing waarbij veel geld gemoeid gaat. Wanneer je een makelaar kiest, wil je dan ook zeker weten dat je de beste dienstverlening ontvangt en jouw huis snel en voor de beste prijs wordt verkocht. Je wilt de juiste keuze maken. Zeker als je weet dat veel makelaars hun verkooppakket en opstartkosten al aan het begin in rekening brengen. Voordat er enige verkoopinspanning is geleverd.  

Woonaccent Makelaars Breda doet dit anders. Wij geven met de actie Proefverkopen de gelegenheid onze volledige verkoopstrategie te ervaren. In 3 maanden kun jij onze dienstverlening uitproberen, waarbij je alleen betaalt bij resultaat. 


Waarom proefverkopen? 

Je krijgt toegang tot de professionele dienstverlening en het uitgebreide promotiepakket van Woonaccent Makelaars Breda, maar loopt geen risico's. Je betaalt in deze 3 maanden alleen als jouw huis succesvol wordt verkocht. Blijk je gedurende deze 3 maanden ontevreden te zijn met de geleverde diensten? Dan kun je kosteloos uitstappen.
 

 


Kortom, wat Proefverkopen voor jou kan betekenen:

  Kosteloos stoppen   
  Volledige promotie
  Geen risicoMeer weten?

Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierna kun je beslissen of jij wilt starten met Proefverkopen. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring