Mijn favorieten


 


Wat is de waarde van mijn huis? 


Gratis waardebepaling bij Woonaccent Makelaars Breda

Je huis verkopen gaat over het algemeen hand in hand met het aankopen van een nieuwe woning. Het is dan handig om te weten wat je huidige woning op zal leveren. Om hier achter te komen biedt Woonaccent Makelaars Breda de ‘verkoopscan’. Een gratis waardebepaling van jouw woning is hier een onderdeel van.

 

Wat is een waardebepaling?

Deze gratis waardebepaling word uitgevoerd door een makelaar van Woonaccent Makelaars Breda. Na het maken van een afspraak komt de makelaar bij je langs om de woning op te nemen. Aan de hand van deze opname zal de makelaar een schatting doen van de verkoopwaarde. Let op, dit is dus geen taxatie! Deze waarde hangt van:


  De staat van onderhoud van de woning;
  Kansen tot woningverbetering; 
  Locatie en woonomgeving;
  Actuele hypotheekmogelijkheden.

Direct een waarde en verkoopadvies met de verkoopscan van woonaccent makelaars westerbork


Wil je in plaats van een grondige waardebepaling een indicatie van de waarde van jouw woning via Whatsapp ontvangen? Klik dan hier voor een waarde-indicatie via e-mail.>

Verkoopstrategie

Nadat de makelaar een schatting heeft gegeven van de waarde van jouw woning, zal de makelaar alle sterke en verbeterpunten met jou bespreken. Dit doen wij om de kans op een hogere verkoopwaarde te vergroten! Aan de hand van bovenstaande punten zal de makelaar een advies verkoopprijs bepalen. Het is nu aan jou of je verder wilt gaan met Woonaccent Makelaars Breda.


Wil jij de waarde van jouw huis weten? Vraag dan hier de verkoopscan aan!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring