Mijn favorieten

Taxaties


 

Een taxatie van jouw huis in de regio BredaOnafhankelijke en ervaren taxateurs bij Woonaccent Makelaars
 

Er zijn verschillende redenen voor het laten opstellen van een taxatierapport. Niet alleen geldverstrekkers zoals banken en hypotheekinstellingen hebben dit rapport nodig, maar ook voor bijv. de Belastingdienst is dit belangrijke informatie. Woonaccent Makelaars Breda is onafhankelijk, onpartijdig én taxeert reeds jarenlang voor toonaangevende partijen en instellingen. Wij zorgen (snel) voor een deskundig en verzorgd taxatierapport dat voor het doel op maat gemaakt is. 


Gecertificeerde taxateurs

Essentieel voor deze instellingen is dat dit rapport word opgesteld door een gecertificeerd en onafhankelijk taxateur. Onze makelaars zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Deze instantie ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Een taxatierapport van Woonaccent makelaars Breda wordt dan ook geaccepteerd door elke geldverstrekker. 

Bovendien rekenen wij een scherp tarief voor elke taxatie en garanderen een snelle oplevering. Maak nu een taxatie afspraak. 


 

Je huis in Almere taxeren door Woonaccent MakelaarsVeelgestelde vragen 


Zijn de taxateurs bekend met de regio? 

Geldverstrekkers en andere validatie-instituten eisen dat, naast certificering, de vestiging van de taxateur zich binnen 20 kilometer van de woning bevindt. Hierdoor is de taxateur goed op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden.


Is een taxatie hetzelfde als een bouwkundige keuring?

Nee, een keuring wordt uitgevoerd door een bouwkundige die de complete bouwtechnische staat van een huis vaststelt. Bij een taxatie wordt de huidige waarde van een huis bepaald, en detecteert de taxateur mogelijke bouwkundige afwijkingen. In geval van serieuze afwijkingen raadt de taxateur een keuring aan. Wat is een gevalideerd taxatierapport? 

Een taxatierapport is valide wanneer het rapport is opgesteld door een erkend taxateur die aangesloten is bij een validatie instituut, zoals de NWWI of de Taxateurs Unie. Veel hypotheekverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport, zodat de kwaliteit van de taxatie gegarandeerd wordt. 

Je woning laten taxeren in Breda

Wil jij je woning graag laten taxeren door Woonaccent Makelaars Breda, of zit je nog met andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring