Mijn favorieten

Verkoop

 

 

Je huis verkopen in de regio Breda?


Woonaccent Makelaars Breda begeleidt jou tijdens het gehele verkoopproces!

Je huis in de regio Breda verkopen doe je niet zomaar, dit doe je met een specifieke reden. Een reden die zowel positief als negatief kan zijn. Elke situatie heeft zijn eigen verhaal. Dit begrijpen wij als geen ander. Jouw situatie bepaalt dan ook hoe wij de woning gaan verkopen. Op deze manier kunnen wij jouw onverwachte mogelijkheden laten zien.  Woonaccent Makelaars is een gevestigde naam in de regio Breda. Onze jarenlange kennis en ervaring van de woningmarkt in deze regio resulteert in een snelle verkoop voor het maximale resultaat!

 


 

Start direct met de verkoop van jouw huis in Breda e.o.

Wij geven altijd eerst een gratis waardebepaling plus een verkoopindicatie. Hierna kun jij bepalen of je jouw huis in de verkoop wilt zetten bij ons. Graag brengen we jouw mogelijkheden in kaart in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin zullen wij ook onze actie Proefverkopen verder toelichten.  

Je huis Proefverkopen met Woonaccent Makelaars Breda

Met de actie Proefverkopen krijg je de mogelijkheid jouw huis 3 maanden 'proef' te verkopen. In deze 3 maanden maak je gebruik van de volledige dienstverlening van Woonaccent Makelaars Breda inclusief verkooppakket. Bekijk de onderstaande video waar wij het proefverkopen stap voor stap uitleggen. Of lees hier meer over proefverkopen.

 Ben je nieuwsgierig naar deze aanpak? Plan dan nu een kennismakingsgesprek! In dit gesprek geven wij je meer informatie over de actie en het verkoopproces.  
 Onze klanten geven een 8.5 

op onze verkoop dienstverlening


Klantenreviews verkoopdienstverlening woonaccent makelaars almere

 

 

Laten we kennis maken!

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Wanneer je jouw huis wilt verkopen komt onze makelaar bij jou langs om de waarde van de woning te bepalen en jouw wensen en opties op een rijtje te zetten. Vul je contactgegevens hieronder in en wij bellen jou terug om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring