Mijn favorieten

Aankoop

 

Een huis kopen in de regio Breda? 


Met Woonaccent Makelaars vind jij de perfecte woning in de regio Breda

Iedere situatie rondom het kopen van een huis is anders. Is het je eerste huis of heb je al een koopwoning? Misschien was je van plan te gaan huren, maar heb je gehoord dat kopen nu toch een stuk aantrekkelijker is. Het kopen van een huis kan naast veel vragen, ook veel emotie met zich meebrengen. Uit ervaring weten wij dat mensen op slag verliefd kunnen worden op een huis. Hierdoor is het moeilijk om behalve je gevoel ook je verstand te volgen en alle factoren in overweging te nemen. 


Waarom een aankoopmakelaar? 

Bij het kopen van een woning is het dan ook belangrijk om rekening te houden met zowel emotie en ratio. Een onafhankelijke aankoopmakelaar kan, zonder deze emotionele betrokkenheid, strategisch onderhandelen. Daarnaast dragen wij zorg voor het signaleren van mogelijke bouwkundige gebreken. Tot slot stellen wij jou de juiste vragen, waardoor je weet of jouw droomhuis ook over een paar jaar nog bij je past.

Wij helpen je graag. Start nu met een gratis adviesgesprek waarin wij je woonwensen en aankoopmogelijkheden bespreken.   

 

Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere
 


De Woonaccent aankoopmakelaar in Breda helpt jou door:


 De echte waarde van het huis te bepalen; 

 Staat van onderhoud en bouwkundige gebreken te controleren;

 Een scherpe en strategische onderhandeling; 

 Woningen aan te dragen voordat ze op de markt komen. 


Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Afspraak aankoopbegeleiding maken woonaccent makelaars almere                                                                                                                                      
                                                                                                    
                                                                                           


Onze klanten geven een 8.5 


op onze aankoop dienstverlening 
 
 

Wat zijn de kansen bij het kopen van een huis in Breda?


Dalend woningaanbod

Het woningaanbod in de regio Breda blijft dalen. Op dit moment is het aantal te koop staande woningen historisch laag. Het is dan ook belangrijk om er op tijd bij te zijn als je nu je droomwoning tegen het lijf bent gelopen. Door een aankoopmakelaar in te schakelen ben je eerder op de hoogte van nieuw aanbod (voor het op Funda staat). Als aankoopmakelaar in Breda weten wij bovendien hoe wij moeten onderhandelen en welke snelheid hierbij gevraagd wordt. Wil je niet achter het net vissen? Schakel dan de aankoopmakelaar van Woonaccent Breda in. De hypotheekrente is nog steeds historisch laag, maar de eerste stijging van de rente komt er al aan. Deze rente heeft veel invloed op je maandelijkse kosten, omdat je met een lagere rente veel kosten kunt besparen. 


De hypotheekrente gaat weer stijgen

De hypotheekrente is op dit moment nog historisch laag, maar naar verwachting wordt de rente in 2018 verhoogd. Om je maandelijkse lasten relatief laag te houden is het gunstig om nog dit jaar een huis te kopen. 


Of het in jouw geval gunstig is om nu een huis te kopen in Breda of omgeving kunnen wij niet bepalen. Wil je meer informatie? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Nu een huis kopen of wachten

Voordelen van een aankoopmakelaar

 

Vrijblijvend aankoopadvies

Ontdek wat Woonaccent Makelaars Breda voor je kan betekenen tijdens de aankoop van een woning. Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring