Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Een woning kopen is waarschijnlijk de grootste aankoop van je leven. Je krijgt te maken met veel onbekende zaken, zoals de waarde, bouwkundige en juridische vragen. Ga je een huis kopen zonder aankoopbegeleiding, dan loopt je het risico meer te betalen dan de woning op dat moment waard is.

Zijn er gebreken?
Hoeveel is het huis waard?
Onderhandelen over de prijs en voorwaarden?
Hoe moet ik bieden?

Wij kijken op een zakelijke manier tegen een woning aan, omdat we bij een huis niet de emotie voelen die jij voelt. En dat komt goed van pas bij onderhandelingen. Daar jij misschien alleen oog heb op die prachtige keuken en die luxe badkamer, zien wij misschien wel dat het dak nodig aan vervanging toe is. Heb in de gaten dat de verkopend makelaar optreedt in het belang van de verkoper en uiteraard een zo optimaal mogelijk resultaat voor zijn verkoper wil behalen. Wanneer je ons als jouw aankoopmakelaar inschakelt kunnen wij juist jouw belangen behartigen en een aankoop realiseren onder de beste voorwaarden en voor de laagst mogelijke koopsom. Wij kunnen je begeleiden tijdens bezichtigingen en je hierover zakelijk adviseren. Ook de onderhandelingen zullen wij voor jou voeren en we controleren bij overeenstemming de koopovereenkomst. Voorafgaand aan de overdracht zijn wij ook aanwezig bij de opleveringsinspectie van de aangekochte woning.

Complete aankoopbegeleiding kost slechts € 595,- plus een onderhandelingsbonus (beiden excl. BTW). De onderhandelingsbonus bedraagt 10% van het bedrag dat wij door onze onderhandelingen, voor jou van de vraagprijs weten af te krijgen. De overige 90% is wat we voor jouw verdient hebben. Bezichtigen kan samen of door de makelaar alleen (bijvoorbeeld als er veel haast bij is). Mocht een bezichtiging of onderhandelingen niet resulteren in een aankoop rekenen wij € 195,- excl. BTW per bezichtigingen.

Voor meer informatie kan je onderstaand formulier invullen of bellen naar 076-5231515. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring